FLORI PENTRU SUFLET

Pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, dăruim flori și gânduri bune! Alătură-te cauzei noastre și participă la o campanie ce se desfășoară simultan în 8 țări in întreaga lume.

DESPRE CAMPANIE

ÎMPREUNĂ DĂRUIM BĂTRÂNEȚI FRUMOASE

„Flori pentru suflet” este o campanie de sensibilizare a publicului privind riscurile asociate singuratatii si izolarii sociale la varsta a III-a, organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie). Campania se desfăsoară la nivel internațional, în cele 8 țări ale Federației Internaționale „les petits freres des Pauvres”.

În Romania, campania este organizată de Asociația Niciodată Singur -Prietenii Vârstnicilor și de către Fundația Principesa Margareta a Romaniei. In cursul celor 5 ediții precedente, Flori pentru suflet a crescut treptat, insemnand in 2016 peste 5000 de flori oferite în 21 de județe.

Cum te poți implica?

01

Reprezinți un ONG?

În ultimii ani, peste 50 de ONG-uri naționale s-au alăturat campaniei și au purtat mesajul „Florilor pentru suflet” în comunitatea lor. ONG-urile partenere vor primi materialele necesare campaniei și kit-ul de comunicare, urmând ca ei să decidă dimensiunea acțiunii și numărul de flori pe care îl vor achiziționa.

02

Reprezinți o companie?

„Flori pentru Suflet” este un moment bun de a petrece câteva ore de calitate cu angajații, în cadrul unei acțiuni umanitare. Mobilizează echipa, scrie-ne și noi îți dăm cele necesare pentru derularea campaniei.

03

Devino ambasador al cauzei!

Fiecare dintre noi poate participa în nume propriu în campania „Flori pentru Suflet”. Tu decizi câte flori dorești să oferi pe strada ta sau în parcul din apropiere. Anunță-ne și noi te vom ajuta să aduci zâmbetul pe buzele bunicilor!

Cum funcționează campania?

Contactează-ne
Scrie-ne, sună, caută-ne pe Facebook și spune-ne că vrei să împarți flori și gânduri bune vârstnicilor din comunitatea ta. Gândește-te în ce moment al săptămânii 28 septembrie - 3 octombrie vrei să le împarți și câte flori dorești să oferi.
Noi îți trimitem cele necesare
De îndată ce ne contactezi, noi îți trimitem prin curier rapid cartolinele și posterul campaniei. Dacă dorești, îți punem la dispoziție și un kit de comunicare ce conține tot ce ai nevoie pentru a spune lumii despre implicarea ta în cauza vârstnicilor.
Organizează acțiunea
Convinge-ți colegii, familia și prietenii, cumpărați florile și plecați la oferit zâmbete și voie bună! Poți distribui florile și cartolinele la tine pe stradă, în bloc, în cadrul comunității tale, în magazinul tău sau beneficiarilor organizației tale.
Vorbește despre campanie
Nu uita să faci cât mai multe fotografii în care să surprinzi fericirea pe care o vei împărți bunicilor. Folosește pe rețelele sociale #floripentrusuflet pentru a ne putea bucura împreună de bunătatea ta și a celor apropiați.

TE POȚI IMPLICA ȘI DE ACASĂ

DONEAZĂ 50 DE LEI PENTRU A PUTEA ADUNA CÂT MAI MULTE ZÂMBETE DE BUNICI

Prin donația ta de 50 de lei, voluntarii noștri vor oferi 10 flori și vor însenina ziua bunicilor dintr-un cămin. Prin generoziatatea ta, aceștia vor primi câte o floare pentru suflet, dar și câteva ore de calitate petrecute alături de voluntarii Niciodată Singur. Apăsând butonul de mai jos, poti dona on-line, în siguranță.

ÎNSCRIE-TE ÎN CAMPANIE!

Organizatori

Parteneri

Susține Campania!
Poartă mesajul campaniei pe fotografia de profil de pe Facebook!

Află cele mai noi informații despre campanie!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER