2019 – Bucurie alături de Oracle Volunteers

La Niciodată Singuri, prieteniile sunt de durată. Îi cunoaștem pe voluntarii Oracle România din vremea în care eram parte din Fundația Regală Margareta a României, de mai bine de 5 ani. Grija lor constantă a fost mereu alături de vârstnicii noștri și de fiecare dată am reușit împreună să oferim cea mai caldă alinare a singurătății. Împreună am crescut pentru a dărui bătrâneți frumoase!

2019 a început în forță în echipa Oracle Volunteers – Niciodată Singur. În prima jumătate de an, am reușit să organizăm 7 activități reușite pentru bunicii singuri din România. Ne-am bucurat împreună de sărbători organizate pentru vârstnicii din cămin, de plimbări plăcute alături de bătrânii din Brăila sau de șezători cu rost, împletite cu povești de viață.

Iată mai jos momentele dragi din 2019, alături de voluntarii Oracle:

Sărbătoarea Dragobetelor – februarie

Am sărbătorit iubirea românească invitând vârstnicii de la Căminul Sf. Dimitrie din București la dans! Ne-am amintit împreună de cele mai frumoase poezii de dragoste și am scris felicitări pentru cei dragi.

Mărțișorul – martie

Am adus tradiția firului alb și roșu în Căminul Sf. Dimitrie din București. Alături de voluntarii Oracle, am mers în fiecare cameră a căminului oferind simboluri ale primăverii și am organizat pentru vârstnicii deplasabili un atelier colorat, cu ornamente de primăvară.

Paștele Împreună – aprilie

Super-echipa de voluntari Niciodata Singur – Oracle Volunteers au readus bucuria sărbătorii în cămin. Împreună au oferit daruri festive bunicilor și i-au provocat la un mic atelier jucăus, cu ouă și iepurași de Paște.

Fularul de la Bunica – mai

Într-o frumoasă dimineață de primăvară, am invitat vârstnicii beneficiari de la domiciliu din București la o mică șezătoare de tricotat în curtea Casei Memoriale „George Bacovia”. Împreună cu voluntarii Oracle, ne-am bucurat de povești de viață, de cântece moștenite din bătrâni și am profitat de prilej pentru a aniversa 3 bunici.

Bingo la Cămin – mai

Am adus bucuria jocului de Bingo în Căminul Sf. Dimitrie din București. Alături de bunici, ne-am bucurat la fiecare linie și Bingo câștigat și am împărțit tuturor premii speciale. Voluntarii Oracle au oferit vârstnicilor cărți, strânse de angajații Oracle într-o colectă internă.

Plimbare pe faleza Dunării – iunie

Forța prieteniei cu Oracle Volunteers ne face să oferim beneficiarilor momente cu adevărat speciale. Alături de cei mai în vârstă beneficiari din Brăila, care nu mai ieșiseră din perimetrul casei de ani de zile, am plecat într-o plimbare a amintirilor pe faleza Dunării. La fiecare pas, am simțit dorința bătrânilor de a merge mai departe, chiar și cu dificultate, bucuroși de timpul de calitate petrecut alături de mai-tânăra generație a voluntarilor.

Ziua Internațională a Muzicii și a Prieteniei – iulie

Ne place să propunem momente interactive vârstnicilor din cămin. La activitatea din luna iulie, am vorbit despre prietenie, despre oamenii dragi pe care îi avem alături în fiecare zi. De asemenea, am sudat relații și i-am provocat pe vârstnici să interacționeze, ajutați de muzică, proverbe și zicători.

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA