Cu un gest simplu, dăruiești bătrâneți frumoase!

Singurătatea este una dintre cele mai mari probleme ale vârstnicilor din România. Voluntarii Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor sunt alături de bunicii singuri și le oferă zi de zi sprijinul de care au nevoie. Pentru bătrâneți liniștite, oferim sprijin practic prin însoțirea la medic, ridicarea rețetei de medicamente, plata facturilor, pachete cu alimente și produse, medicamente dar și bucuria unui nou prieten.

Știai că până pe 25 mai poți redirecționa gratuit 3,5% din impozitul pe venit către cauza vârstnicilor singuri? Cu ajutorul tău, 800 de bătrâni care nu mai au pe nimeni sunt incluși în marea familie Niciodată Singur.

Completează formularul

Dăruiește gratuit bătrâneți frumoase pentru bătrâni care se luptă zilnic cu singurătatea, boala și izolarea.

Redirectionează 3,5% din impozitul anual către Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, prin completarea formularului 230 (Completează punctul I cu datele personale și semnează la finalul paginii 2). Descarcă formularul, completează-l și depune-l până pe data de 25 mai 2021 la Adminstrația Financiară de care aparții sau trimite-l semnat și scanat la office@niciodatasingur.ro.

Dacă în anul 2020 ai obținut venituri din salariu sau pensie, ești eligibil pentru a completa formularul 230. Dacă ai obținut venituri din alte surse, completează Declarația Unică pentru redirecționare.

În pandemie, cei 150 de voluntari se asigură că peste 800 de bătrâni singuri rămân sănătoși!

SPRIJIN PENTRU BĂTRÂNII SINGURI

Cum îi ajutăm

Completați Declarația Unică?

Dacă în 2020 ai avut venituri din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, atunci ai obligația depunerii Declarației Unice.

Date de completare:

ASOCIAȚIA NICIODATĂ SINGUR – PRIETENII VÂRSTNICILOR

IBAN: RO92 BACX 0000 0011 9496 3001 la Banca Unicredit
Cod fiscal: 35247128

Pentru orice informații sau detalii vă stăm la dispoziție la 0753.174.604 sau la beatrice.culda@niciodatasingur.ro.

Rezultate din perioada pandemiei

pachete cu alimente și produse dăruite
de apeluri telefonice realizate de voluntari
de lei în echipamente dăruite căminelor
de beneficiari vârstnici ajutați
  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA