„Pentru un bătrân singur și neputincios, este de neprețuit faptul că îți vine cineva cu drag în casă!”

Pentru peste 800 de vârstnici din România,

voluntarii Niciodată Singur reprezintă singurul suport. 

Avem nevoie și de ajutorul tău pentru a le oferi bătrânilor un trai decent, după o viață întreagă de muncă.

După o viață plină, în care a salvat mii de oameni lucrând ca asistentă medicală la Serviciul de Terapie Intensivă al Spitalului de Urgență din București, pe doamna Dabu nu o mai caută nimeni. Este bolnavă, își chibzuiește cu atenție fiecare bănuț din pensie și își trăiește anii bătrâneții în singurătate, doar alături de Roro, cățelușa ei de 12 ani, mereu loială.

Dar când voluntarii noștri bat la ușa dânsei în fiecare săptămână, parcă toate greutățile se duc!  Suntem acolo în fiecare zi a anului, îi ascultăm, ne bucurăm împreună și încercăm să le facem viața mai bună.

În plus, cu ajutorul donațiilor și sponsorizărilor pe care le primim, îi ajutăm cu tot ce au nevoie: alimente, produse de curățenie, medicamente, lemne sau investigații medicale. Mai mult, le suntem recunoscători și câteodată îi răsfățăm, oferindu-le șansa să meargă în scurte vacanțe estivale sau câteodată să ia prânzul la restaurant. Fără noi și fără ajutorul dumneavoastră, ei nu și-ar permite niciodată aceste mici momente de bucurie, pe care cu emoție le dăruim.

Reprezinți o companie? Știai că poți direcționa până la 20% din impozitul pe profit către cauza vârstnicilor?

Poți dona în nume propriu. Darul tău va fi folosit chibzuit în beneficiul vârstnicilor singuri și săraci din România.

Doar alături de tine, voluntarii noștri pot oferi bătrâneți mai frumoase

Suport practic și material (pachete de alimente, lemne de iarnă, medicamente, ochelari, scaune cu rotile, produse de igienă, etc.) pentru vârstnicii săraci

Vizite săptămânale, suport emoțional, excursii, activități sociale, șezători, ieșiri la evenimente culturale pentru vârstnicii singuri

Vizite regulate și activități interactive și distractive în căminele de bătrâni, însoțite de mici cadouri pentru vârstnici

Readucem căldura și speranța Paștelui în viața bătrânilor uitați, prin pachete de alimente, mici daruri și atmosfera „de familie”.

Sponsorizează!

Redirecționați gratuit 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavostră de la stat către Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, în baza unui contract de sponsorizare. Dumneavoastră decideți suma pe care doriți să o oferiți ca sponsorizare.

Suma sponsorizată scade impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele impuse de Codul Fiscal. Conform Legii, sponsorizarea este deductibilă în următorii 7 ani.

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este acreditată ca furnizor de servicii sociale și este înscrisă în Registrul ANAF al entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale. 

Pentru orice informații sau detalii vă stăm la dispoziție la 0753.174.604 sau la beatrice.culda@niciodatasingur.ro.

Donează pentru bătrâneți mai frumoase!

Dăruiește o bătrânețe lipsită de griji pentru sute de bătrâni ce se luptă zilnic cu sărăcia, singurătatea și izolarea. Cu ajutorul voluntarilor Niciodată Singur, donația ta se transformă în pachete cu alimente, medicamente, investigații medicale sau mici bucurii.

După ce alegi suma pe care vrei să o donezi, vei fi redirecționat în siguranță către MobilPay.

50 de lei

Dăruiește 50 de lei pentru a asigura un pachet de alimente de Paște pentru un vârstnic singur

70 de lei

Cu 70 de lei oferim o masă caldă pentru 5 zile unui vârstnic singur, aflat într-o situație materială precară.

100 de lei

Cu 100 de lei oferim o excursie de o zi unui vârstnic care nu a mai părăsit căminul de bătrâni de 10 ani

Altă sumă

Alege orice altă ne va ajuta să dăruim de bătrâneți frumoase  vârstnicilor singuri și aflați în dificultate 

Vă mulțumim pentru generozitate!

Descoperă raportul anual al Asociației Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor!