Bunătate de la dna. B: Stăm acasă!

O știm și o iubim pe dna B din 2016. Este unul dintre cei mai optimiști oameni pe care i-am văzut vreodată. La 84 de ani este o luptătoare și fiecare discuție cu ea te umple de energie și bunătate. Ne-am bucurat de-a lungul timpului împreună de o grămadă de momente frumoase. Ne amintim cu drag cum acum 2 ani am dus-o să vadă marea pentru prima dată sau suntem recunoscători de tăvile întregi de prăjituri delicioase pe care ni le prepară cu drag de fiecare dată când ne vedem. E mereu prezentă la „Fularul de la Bunica” și recent i-am sărbătorit și ziua de naștere. E bunica noastră dragă și la fel ca pe ceilalți 84 de bunici beneficiari care locuiesc singuri, vrem să o știm bine în această perioadă.

 

E singură, copiii au plecat de mult în străinătate și nu îi supără niciodată cu probleme ei. Ea nu este și nu a fost niciodată o povară pentru nimeni. E o lecție incredibilă de demnitate umană și îi ajută pe cei din jur ori de câte ori e nevoie. Așa a făcut toată viața și asta îi aduce liniștea. Din păcate, recent a descoperit că alte boli grave s-au alăturat lungii liste pe care o ducea cu greu. Dar ea e o luptătoare și merge mai departe.

Am stat la telefon mai bine de 35 de minute pentru această înregistrare. Am povestit de toate, ne-am amuzat și ne-am întristat. E responsabilă și realistă, nu a ieșit din casă de o săptămână și e recunoscătoare că voluntarii Niciodată Singur tocmai i-au adus alimente și cele necesare, dar și că o sună mereu. Am rugat-o să rămână sănătoasă și ne-a promis că după ce trecem peste această perioadă, ne aduce multe prăjituri!

Puteți face o donație pentru a ne ajuta să oferim alimente vârstnicilor singuri, izolați la domiciliu aici. Vă mulțumim!

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA