Ajutați-ne să le fim familie!

Vasilica a fost odată mama unui băiat de toată isprava și bunică a cinci nepoți neastâmpărați care îi luminau gospodăria. Astăzi, are 94 de ani, trăiește de pe o zi pe alta și nu mai are pe nimeni. Fiul i-a murit răpus de boală, iar de nepoți nu mai știe nimic de când au plecat în străinătate să câștige o pâine. Doar vecinii care îi mai trec câteodată pragul cu o farfurie de mâncare caldă o mai strigă „mama Vasilica”.

De sărbători, dăruiește bătrâneți frumoase!

Mama Vasilica și-a iertat nepoții că nu o mai caută de când au plecat în lume. Știe cât de greu e să trăiești printre străini ca să îți clădești un viitor. A simțit-o pe propria piele: s-a născut în Bulgaria, dar pe când era copil, mama ei a fugit cu ea în România. De atunci, Vasilica a muncit mult ca să își facă o viață aici, dar nenorocirile au lovit-o încontinuu: pe prima casă pe care a făcut-o alături de bărbatul ei i-a demolat-o CAP-ul, pe următoarea i-a luat-o apa, iar când să se bucure de a treia, soțul ei a murit într-un accident de muncă. După ce i-a murit și fiul, s-a văzut în cămăruța de chirpici în care locuiește acum, pe care i-au construit-o oamenii din milă. Aici, în sărăcie, își duce Vasilica ultimii ani ai vieții.

Reprezinți o companie? Știai că poți direcționa până la 20% din impozitul pe profit către cauza vârstnicilor?

Poți dona în nume propriu. Darul tău va fi folosit chibzuit în beneficiul vârstnicilor singuri și săraci din România.

Generozitatea ta înseamnă:

Suport practic și material (pachete de alimente, lemne de iarnă, medicamente, ochelari, scaune cu rotile, produse de igienă, etc.) pentru vârstnicii săraci

Vizite săptămânale, suport emoțional, excursii, activități sociale, șezători, ieșiri la evenimente culturale pentru vârstnicii singuri

Vizite regulate și activități interactive și distractive în căminele de bătrâni, însoțite de mici cadouri pentru vârstnici

Readucem magia sărbătorilor de iarnă în viața bătrânilor uitați, prin pachete de alimente, mici daruri și o masă festivă de Crăciun „în familie”.

Vă mulțumim!

Sponsorizează!

Redirecționați gratuit 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavostră de la stat către Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, până la data de 31 decembrie 2018, în baza unui contract de sponsorizare. Dumneavoastră decideți suma pe care doriți să o oferiți ca sponsorizare.

Suma sponsorizată scade impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele impuse de Codul Fiscal: 20% din impozitul pe profit și nu mai mult de 0.5% din cifra de afaceri, conform Legii 32/1994. Conform Legii, sponsorizarea este deductibilă în următorii 7 ani.

Pentru orice informații sau detalii vă stăm la dispoziție la 0753.174.604 sau la beatrice.culda@niciodatasingur.ro.

Donează

Dăruiește sărbători frumoase pentru mama Vasilica și sute de alți bătrâni ce se luptă zilnic cu sărăcia, singurătatea și izolarea. După ce alegi suma pe care vrei să o donezi, vei fi redirecționat în siguranță către MobilPay.

50 de lei

Dăruiește 50 de lei pentru a asigura un pachet de alimente consistent unui bătrân, în perioada sărbătorilor de iarnă.

70 de lei

Cu 70 de lei oferim o masă caldă sau lemne pentru câteva zile friguroase de iarnă unui vârstnic aflat într-o situație materială precară.

100 de lei

Donația de 100 de lei se transformă într-o masă festivă „în familie”, precum și un mic cadou pentru bătrânii singuri și săraci, care au uitat de mult bucuria Crăciunului.

Altă sumă

Alege orice altă suma care ne va ajută să dăruim de sărbători bătrâneți frumoase și liniștite vârstnicilor singuri și aflați în dificultate din România.

Vă mulțumim pentru generozitate!

Anul 2018 a însemnat pentru Niciodată Singur

782

bătrâni din România au primit sprijin moral, practic și material

125

de vârstnici au primit vizite periodice și suport la domiciliu

657

de bătrâni au beneficiat de socializare și activități în cămine

120

de vârstnici au beneficiat de o excursie gratuită în perioada verii

125

de voluntari au oferit gratuit timpul și grija lor pentru bătrâni