Grijă de la prietenii de la Seneca Anticafe

Am efectuat deja prima livrare de pachete cu alimente, ajutați de prietenii de la Seneca Anficafe (Asociația SNK) și Romstal România. Pentru 85 de vârstnici din București și apropiere am dăruit pachete cu lactate, legume și fructe, produse de îngrijire și alimente ușor de pregătit. Și un gând bun. Sperăm că asta o să-i ajute să nu iasă din casă în următoarea perioadă. E minunat să știm că avem alături oameni cu sufletul mare, care s-au mobilizat.

Prietenia cu Asociația SNK este una de lungă durată. În mod normal, ei organizează de Paște și de Crăciun, colecte de alimente pentru bunicii singuri, izolați și săraci. Dar acum, implicarea lor ne-a ajutat să oferim ajutor în această săptămână bunicilor care stau în casă.

Următoarea mobilizare va veni peste două săptămâni. Până atunci, suntem alături de bunici zilnic, la telefon pentru a-i încuraja și a-i ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă. Facem un apel către toți susținătorii Niciodată Singur pentru a ne ajuta să trecem cu bine peste această epidemie. Bunătatea și generozitatea lor se va transforma în pachete cu alimente și produse de igienă și medicamente pentru cei 85 de bătrâni care nu mai au pe nimeni.

De asemenea, vă încurajăm să fiți alături de vârstnicii din familie sau de vecinii de bloc pentru a îi proteja de expunere și ieșiri în această perioadă. Vă mulțumim!

Puteți face o donație pentru a ne ajuta să oferim alimente vârstnicilor singuri, izolați la domiciliu aici. Vă mulțumim!

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA