Iubește-i pe cei din jurul tău

Mama M. e în programul Niciodată Singur de mulți ani. Când am cunoscut-o, era necăjită, singură și lipsită de speranță, după ce își îngropase în același an fiica și soțul, răpuși de boli grele. Zi de zi, an de an, voluntarii Niciodată Singur au fost alături de ea și au susținut-o cu dragoste, înțelegere și tot ce a fost necesar ca ea să redevină persoana veselă și plină de viață care e astăzi. Mama M. este o persoană darnică și credincioasă și în această perioadă ne invită să îi iubim pe cei din jurul nostru.

Amintirile cu mama M. sunt multe. În aproape 10 ani de când ne cunoaștem am împărțit și bune și rele și ne-am bucurat împreună cu fiecare ocazie.  Suntem alături de ea cum putem și ne asigurăm că nu e niciodată singură. Voluntarii o vizitează săptămânal, iar cu ajutorul donatorilor, suntem alături de ea mereu cu pachete de alimente și alte lucruri necesare. Vara îi bucurăm sufletul cu câteva zile de vacanță, iar atunci când singurătatea doare cel mai tare, de Paște și de Crăciun îi suntem mereu alături.

 

Îi spunem mamă. Pentru că o iubim, pentru că ne susținem reciproc și pentru că, după atâția ani, e parte din familia noastră. Acum câteva zile a împlinit 82 de ani. Ne-a durut că n-am putut să fim alături de ea fizic, așa cum facem în fiecare an, cu tort și lumânări. Dar am sunat-o, i-am cântat „La mulți ani!” la telefon și i-am promis că de îndată ce ne putem revedea, organizăm o petrecere mare.

În această perioadă, avem grijă de mama M. și îi ducem toate cele necesare pentru ca ea să rămână în casă. La fiecare două săptămâni, voluntarii îi aduc la ușă pachete gratuite cu alimente, o sunăm zilnic și de fiecare dată când are nevoie de ceva, încercăm să organizăm o livrare. Ea este una dintre cei 85 de vârstnici beneficiari la domiciliu pentru care Niciodată Singur este unica familie.

Ne poți susține cu o donație aici.

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA