Voluntarii reîncep vizitele la domiciliul vârstnicilor

1 iunie aduce bucuria începutului de vară, iar în 2020 aduce și bucuria de a ne revedea cu bunicii singuri din București, Brăila, Pitești și Ploiești. După ce 3 luni am fost alături de ei doar prin telefon și prin vizitele ocazionale în care am lăsat la ușa lor pachetele cu alimente și produse, de astăzi, voluntarii Niciodată Singur reîncep, cu respectarea măsurilor instituite de statul român, dar și cu alte măsuri adoptate de organizației, vizitele la domiciliul celor peste 100 de bunici singuri.

Vizitele vor avea loc o dată la două săptămâni, vor dura maxim o oră și vor readuce în viața vârstnicilor bucuria revederii. Deocamdată nu vom organiza evenimente de grup, dar Asociația Niciodată Singur va implementa, cu ajutorul donatorilor, un sistem online de realizare a acestor activități. În primă fază, organizația va dărui tablete și conexiune la internet pentru 36 de vârstnici. Cei care doresc să ne sprijine, o pot face aici.

Mai jos sunt regulile pe care atât voluntarii, cât și vârstnicii le vor respecta în timpul vizitelor la domiciliu. În paralel cu aceste măsuri, pentru protejarea vârstnicilor, organizația va continua distribuția regulată de pachete gratuite cu alimente.

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA