ACTIVITĂȚI ÎN CĂMINE

Vizitele voluntarilor noștri sunt momente de sărbătoare pentru vârstnicii din cămine

Suntem prezenți constant în viețile bunicilor din 5 cămine din București, Pitești, Constanța și Târgoviște. De-a lungul anului, organizăm activități cu prilejul sărbătorilor, ateliere creative, concursuri distractive, de cultură generală, de geografie, șezători de tricotat, proiecții de film și excursii estivale. 

În momentul de față, oferim sprijin vârstnicilor din următoarele centre:
Căminul Sf. Dimitrie (Spitalul de Boli Cronice „Sf. Luca”) București
Centrul de Persoane Vârstnice „Speranța” București
Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța
Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfânta Elena” Târgoviște
Căminul pentru Persoane Vârstnice Găvana Pitești

Cum

Bilunar, voluntarii noștri organizează activități de socializare, culturale și educative, atent pregătite pentru vârstnicii din cele 5 cămine partenere.
La fiecare activitate, organizația oferă vârstnicilor materiale de lucru, în funcție de tema aleasă, dar și gustări și mici daruri.
De sărbători, încercăm să aducem bucurie vârstnicilor rezidenți. Organizăm mici concerte, proiecții de film și oferim diverse cadouri.
Pentru acei vârstnici care sunt nedeplasabili, voluntari noștri oferă vizite individuale de socializare în camerele de cămin.
Vara, asociația organizează o excursie pentru vârstnicii deplasabili din fiecare cămin, la diverse obiective turistice din apropiere.
În funcție de nevoile fiecărui cămin, asociația noastră face periodic donații de alimente, produse de igienă sau chiar și de echipamente medicale.

Cele mai noi

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA