AJUTOR LA DOMICILIU

Suntem familia vârstnicilor care locuiesc singuri

„Prietenii vârstnicilor” au fost alături de bătrânii care locuiesc singuri în fiecare zi. Filosofia noastră este ca fiecare vârstnic să beneficieze de un prieten voluntar și împreună să dezvolte o frumoasă relație de prietenie, fapt care este esența sprijinului moral, practic și material pe care îl oferim.

Avem relații care înfloresc de ani buni, oameni care dincolo de misiunea lor de voluntariat, au adoptat un bunic pentru familia lor. Vedem an de an cum această prietenie crește, capătă din ce în ce mai multă încredere, ceea ce îl face pe vârstnic să se bucure cu adevărat de anii senectuții.

Cum

Voluntarii noștri sunt alături de vârstnici prin vizite săptămânale la domiciliu, convorbiri telefonice regulate, ieșiri la teatru sau în parc sau alte activități de socializare.
Voluntarii oferă sprijin practic vârstnicilor care solicită acest lucru. Ajutorul înseamnă ridicarea rețetei, însoțirea la doctor sau alte activități în care vârstnicul are nevoie de sprijin.
De mai multe ori pe lună, organizăm evenimente colective intergeneraționale de socializare în diverse contexte (șezători, traininguri, ieșiri la spectacole etc.).
Pentru cei cu venituri reduse, oferim sprijin material personalizat, prin pachete cu alimente, produse de igienă, echipamente medicale sau bani pentru medicamente.
De ziua de naștere a vârstnicului, voluntarii îl surprind cu flori, tort și un mic dar.
Vara, organizăm excursii pentru vârstnici, fie la mare, la munte, sau la diverse obiective turistice.
De Sărbători, organizăm mese festive sau oferim mici daruri și pachete vârstnicilor beneficiari.

Cele mai noi

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA