COMPANII

Alături de vârstnicii singuri din România

Suntem alături de vârstnicii din România, alături de companiile care împărtășesc viziunea noastră de a fii alături de vârstnicii singur, pentru bătrâneți mai demne. Împreună cu partenerii și angajații dezvoltăm relații statornice, de lungă durată în viața vârstnicilor singuri.

Investiția în organizația noastră implică un parteneriat pe termen lung. Pe lângă ajutorul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii, implicarea angajaților în acțiuni de voluntariat sau suport în promovarea campaniilor noastre.

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale – Decizia ANAF nr. 4347/03.04.2019. De asemenea, este acreditată Ministerul Mincii ca furnizor de servicii sociale prin Certificat de Acreditare seria AF nr. 003326/03.04.2019.

Voluntariat corporate

Compania își poate încuraja angajații să participe ca voluntari în cadrul activităților derulate de Niciodată Singur, oferindu-le oportunitatea de a face o schimbare în viața vârstnicilor singuri. Aceștia se pot implica pe termen lung, prin dezvoltarea unei relații de prietenie alături de vârstnicii din cămine, participând la o activitate de grup pe lună sau punctual în activități recreative (spectacole de teatru, film, vizite la muzee, în parc, mese festive, excursii etc).

Dacă în compania dumneavoastră angajații își doresc să se implice în activități de voluntariat, ne puteți scrie la catalin.dinu@niciodatasingur.ro.

Sponsorizare în produse

Compania dumneavoastră poate susține vârstnicii cu venituri reduse, prin sponsorizare în produse sau servicii. De-a lungul timpului, am primit și distribuit alimente perisabile și neperisabile, produse de igienă și curățenie, echipamente medicale, servicii de transport sau servicii medicale (analize, consultații oftalmologice).

Dacă să susțineți organizația prin sponsorizare de servicii sau produse, ne puteți scrie la catalin.dinu@niciodatasingur.ro.

3,5% în rândul angajaților

Anual, fiecare angajat poate dărui 3,5% din impozit către o cauză socială. Acesta este un mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil.

Puteți alege să ne susțineți, prin intermediul acestei facilități fiscale, prin informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Niciodată – Singur.

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA