Aleargă la OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2024 pe 11 – 12 mai 2024 și fii alături de vârstnicii singuri.

Poți susține cauza vârstnicilor singuri și prin a strânge fonduri pe Galantom!

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor a realizat în 2021 cel mai amplu studiu din România despre singurătatea vârstnicilor. Acesta arată că 1 din 4 vârstnici din mediul urban, adică peste 450.000 de seniori, se confruntă cu un grad ridicat de singurătate.

Ne confruntăm cu o pandemie a singurătății. O boală nevăzută care crește riscul unui atac vascular cerebral, riscul de a dezvolta boli coronariene sau pe cel de hipertensiune arterială. Singurătatea prelungită are efecte potențiale și asupra sănătății mintale, cum ar fi anxietatea și depresia.

Înscrie-te și luptă alături de noi împotriva singurătății pentru a le oferi bunicilor o bătrânețe trăită cu demnitate!

Înscrie-te și susține cauza singurătății pentru a oferi bunicilor o bătrânețe trăită cu demnitate!

Înscrie-te singur sau în echipă, alege cursa, lasă datele tale, iar la căsuța la charity selectează „Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor”.

Banii strânși ne ajută să oferim sprijin practic, moral și material bunicilor singuri!

Fii Galantom!

Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, prin voluntarii Niciodată Singur și activitățile pe care le organizăm în mod constat, dăruim bătrâneți demne. Tu ne poți ajuta să rămânem un sprijin permanent invitându-ți prietenii să doneze.
Susține și tu bunicii singuri și devino fundraiser pe galantom! Toate fondurile colectate de tine vor merge către bunicii din asociație.
Într-un an, cheltuielile pentru toate activitățile din programul Niciodată Singur pentru susținerea unui vârstnic ajung la 2000 de euro. De la ajutorul cu mici cumpărături sau mersul la medic, la tichetele sociale oferite celor cu venituri mici, la faptul că petrecem împreună aniversările și sărbătorile cu cadouri și mese festive, le oferim o zi de vacanță în fiecare an, ieșiri la teatru, muzeu și alte evenimente, dar cel mai important e dăruim bucuria de a avea un nou prieten.
Vino în echipa Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor!

Aleargă la OMV PETROM BUCHAREST HALF MARATHON 2024!

ALEGE CURSA POTRIVITĂ!
Facem gașcă mare de alergare la București, la cursele Maratonului! Te așteptăm să ne fii alături! Tu ce cursa alegi?
RACE

21 k

RELAY

3 x

RACE

10 k

FUN RACE

2,5 k

CURSA

copiilor

Ce trebuie să faci?

Oricât alegi să alergi, te invităm să devii și fundraiser pe platforma Galantom în echipa Niciodată Singur.
ING BANK: RO22 INGB 0000 9999 1274 5345
Strânge minim 500 de lei printr-un profil de fundraising online sau ii poti depune direct in contul nostru.

Planifică-te – Îți va fi mai ușor să îți atingi obiectivele prestabilite sau să ți le depășești dacă te planifici din timp.  

Gândeș-te către cine ai putea merge pentru a-ți veni în ajutor în această campanie. Fă-ți o listă de prieteni, colegi, membri ai familiei și cunoștințe și spune-le despre ceea ce faci și ajutorul pe care dorești să îl oferi asociației Niciodată Singur. Spune-le de ce îți pasă și invită-i să ia parte cu o donație la această acțiune de strângere de donații.  

Un NU poate fi dezamăgitor! Caută-i pe cei cu suflet mare, cei ce sunt genereoși și astfel posibilitatea unui răspuns pozitiv fiind mai mare și astfel prinzi încredere tu și prietenii tăi.  

 

Folosește-ți toate uneltele: 

 1. De la Scris postări cu emoție pe social media (fie Facebookm Linkedin sau Instagram) și îndemnuri precum – “Bătrânețea nu trebuie trăită în Singurătate. Redă-le bucuria de a trăi.” sau “Alerg alături de bunicii singuri și susțin Asociația Niciodată Singur Prietenii Vârstnicior“. 
  “Alerg pentru bătrâneți trăite cu demnitate.Susine-mă cu o donație”
  Nu uita să adaugi linkul profilului tău de galantom astfel cei ce doresc pot contribui cu o donație.  

 

 1. Trimite un email către colegii de serviciu. Spune-le despre campania ta de BINE și îndeamnă-i să doneze pentru vârstnicii singuri. 
 2. Directorul companiei la care lucrezi trebuie să știe despre această acțiune a ta și despre binele pe care îl pui în mișcare –  – Există posibilitatea ca angajatorul tău să fie interesat să afle mai multe despre iniţiativa ta și să te susţină. Dacă angajatorul este de acord să te susţină, poţi avea o discuţie și pe considerentul că ajutorul poate lua forma unei sponsorizări, poţi îndrăzni să ceri o sumă mai mare sau să propui ca suma de bani pe care vei reuși să o strângi să fie dublată de companie. Acţiunea ta poate stimula şi alţi angajaţi , iar firma poate deveni partenerul asociației Niciodată Singur Prietenii Vârstnicilor. 
 3. Arătă-le susținătorilor tăi și posibililor susținători fotografii și filmulețe – acestea vor demonstra impactul pe care l-ai avutm rezultatele și scopul care a fost atins. Și noi le vom mulțumim tuturor celor care ți-au fost alături în această acțiune  și vom povesti despre eforturile pe care le-ai depus. 

 

Suntem alături de tine la orice pas! Te putem îndruma atunci când nu mai poți și îți oferim răspunsuri atunci când ai întrebări!  

Scrie-ne la adresa fundraising@niciodatasingur.ro  

 • 0800-123456 (24/7 Support Line)
 • info@example.com
 • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA