ECHIPA

ECHIPA

Consiliul Director

László Bodor

Președinte

László este un prieten vechi al organizației, susținând de la început activitatea noastră de fundraising. Deține o expertiză de peste 7 ani în domeniul atragerii de fonduri în mai multe organizații. Astăzi el este NGO Capacity Building Manager la ARC și președinte al Asociației Envision, creatoarea platformei Galantom.ro și organizatoarea Giving Tuesday România.

Cornelia Patriche

Vicepreședinte

Cornelia este coordonatorul de voluntari al echipei din Brăila din anul 2018. În activitatea sa de voluntar a reușit să organizeze o echipă eficientă, în sprijinul vârstnicilor din județul Brăila. De profesie inginer, cu un master în Marketing și Management și cu o carieră de peste 20 de ani în domeniul asigurărilor, Cornelia este unul dintre cei mai activi voluntari Niciodată Singur.

FRMR

prin Mugurel Mărgărit

Fundația Regală Margareta a României este membru fondator al asociației și inițiator al programului Niciodată Singur. Mugurel Mărgărit este director executiv al Fundației. De aproape 20 de ani, el lucrează în sectorul ONG, coordonând proiecte sociale care au ca beneficiari copii, tineri talentați vârstnici care trăiesc în situații dificile de viață.

Ca militar în rezervă, Hariklea are capacitatea de a crea un echilibru în echipă și de a contribui la bunul mers al implementării proiectelor. Ea sprijină activitățile organizației la nivel administrativ, organizatoric și consultativ, dar și în calitate de voluntar implicat în toate acțiunile pe care le organizăm. 

Alina este profesor de limba engleză la Liceul Mihail Sebastian din Brăila, coordonator de proiecte și programe europene „Comenius” și coordonator al consiliului școlar al elevilor. De asemenea, ea este un implicat voluntari Niciodată Singur, în cadrul echipei de voluntari din Brăila.  

ECHIPA

Echipa executivă

Cătălin Dinu

Coordonator Comunicare

Cătălin este alături de organizație încă din anul înființării. Lună de lună, el găsește noi moduri de a promova cauza vârstnicilor singuri în România și de a spune poveștile beneficiarilor noștri. Cătălin este conectat permanent la societatea civilă din România, fiind implicat în mai multe proiecte sociale.

Cătălina lucrează în domeniul financiar contabil din anul 1998. Veselă și prietenoasă din fire, Cătălina nu ajută doar cu cifre complicate și rapoarte. Ca să fie mereu la curent cu activitatea organizației, în timpul care îi rămâne, ea este voluntar pentru două dintre beneficiarele noastre.

Camelia Răducu

Specialist HR

Camelia este omul minunat care ne ajută cu resursele umane. Cami are o experiență de peste 27 de ani în HR. Ea este o persoană sociabilă, dedicată si implicată, gata oricând să se implice în toate activitățile echipei.

Mihaela Giușcă

Asistent Social

Bun prieten al vârtsnicilor, Mihaela, ne ajută cu îndrumare și consiliere pentru rezolvarea problemelor sociale ale bunicilor singuri. Mihaela este prima persoană care vizitează un bunic atunci când întră în asociație și ne ajută cu evaluările socio-medicale și identificarea nevoilor acestuia.

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA