De Sărbători, singurătatea e mai apăsătoare

Ca și tine, noi credem că toată lumea merită un Paște fericit. Din păcate, realitatea arată că, după Crăciun, Paștele este cea mai însingurată perioadă a anului pentru seniorii care nu au pe nimeni alături.
Pentru că sărbătorile nu sunt doar despre ce pui pe masă, ci despre dragostea care te înconjoară.

Oferă-le dragostea ta! Donează pentru ca noi să ajungem la peste 200 de vârstnici care locuiesc singuri și peste 550 de seniori din căminele de bătrâni. De sărbători și în fiecare zi. Fără tine, Paștele este doar o altă zi de duminică în care singurătatea este și mai grea.

Donează

Voluntarii noștri vizitează săptămânal vârstnicii singuri, iar prietenia lor este neprețuită. Avem nevoie de sprijin pentru a putea dărui ajutor material celor aflați în nevoie, pentru a putea oferi mici momente de bucurie și pentru a putea continua să îi găsim pe cei mai izolați dintre vârstnici.

Alege valoarea donației tale!

Peste 450.000 de vârstnici au nevoie de ajutorul nostru!*

De 6 ani, Niciodată Singur oferă sprijin moral, practic și material vârstnicilor singuri sau aflați în situații dificile de viață. Echipele noastre de voluntari din București, Brăila, Ploiești, Pitești, Constanța, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Râmnicu Vâlcea și Târgoviște oferă grija și ajutorul de care au nevoie, vârstnicilor care locuiesc singuri sau în căminele de bătrâni.

2021 a însemnat anul în care am pus toate eforturile noastre în creșterea programului de sprijin pentru vârstnicii singuri. Asistenții noștri sociali identifică zilnic vârstnici care au nevoie de ajutor, iar voluntarii noștri intervin imediat, oferindu-le toate cele necesare, dar și sprijinul și prietenia lor necondiționate. Doar cu ajutorul tău putem ajunge la toți vârstnicii singuri din România.

de vârstnici

care locuiesc singuri primesc săptămânal sprijinul nostru

echipe locale noi

au început să ajute vârstnicii singuri din Cluj-Napoca, Iași și Brașov

de vârstnici săraci

din toată țara, primesc ajutor material lunar

vârstnici din cămine

au primit pachete de sărbători și au participat la activități

de activități de grup

organizate pentru reintegrarea socială a vârstnicilor

*Conform unui studiu național reprezentativ, calitativ și cantitativ, realizat  de Kantar România în anul 2021 pentru Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor.

Cum arată singurătatea lor?

Anul acesta, împreună cu Kantar România, am realizat un studiu reprezentativ național calitativ și cantitativ care a explorat problematica singurătății vârstnicilor.

Impact

1 din 4

vârstnici din mediul urban se confruntă cu un grad extrem de singurătate
Context

3 din 10

vârstnici nu au cu cine să schimbe o vorbă sau pe cine să se poată baza la nevoie
Efect

1 din 4

vârstnici declară că are o stare proastă de sănătate fizică și mentală, accentuată de singurătate
Dificultate

1 din 2

vârstnici nu beneficiază de suficient sprijin din partea apropiaților și comunității

Singurătatea

Ai o companie? Susține fără costuri vârstnicii singuri!

Direcționează gratuit până la 20% din impozitul pe venit/profit al companiei tale, de la stat către Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, în baza unui contract de sponsorizare. După completare, trimite contractul la fundraising@niciodatasingur.ro.
Organizația noastră este înscrisă în Registrul ANAF al entităților/unităților de cult, conform deciziei nr. 4337/03.04.2019.

Suma sponsorizată poate fi:
20% din impozitul pe profit sau 0,75% din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care plătesc impozit pe profit
20% din impozitul pe venit pentru companiile care plătesc impozit pe venit (microîntreprinderi)

*Conform legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea și legii nr.227/2015 – Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA