Paște liniștit pentru bunicii singuri

În 2021, Paștele a venit cu speranță la Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor. Ca de obicei, ne-am îndreptat atenția către bunicii care nu mai au pe nimeni, oferindu-le atât lucrurile necesare pentru sărbătoare, dar și toată grija și dragostea voluntarilor.

În ultima lună ne-am concentrat pe a crește programul Niciodată Singur, pe a identifica bunici noi, care au nevoie de ajutor, dar și pe a recruta noi voluntari în sprijinul vârstnicilor. Peste 60 de oameni de toate vârstele au venit către noi, fiind gata să ofere din timpul și grija lor pentru cauza noastră. Cu bucurie anunțăm deschiderea a 2 noi echipe de voluntari în Cluj-Napoca și Iași.

Cu ajutorul partenerilor instituționali, am reușit să identificăm 30 de noi vârstnici care începând de acum primesc sprijinul moral, practic și material de care au atâta nevoie.

De Paște, cu sprijinul Farmaciilor Dr.Max, am adus sărbători mai liniștite și am reușit să realizăm următoarele:

  • Am livrat 120 mese festive cu bucate tradiționale de Paște la domiciliul vârstnicilor singuri
  • Dr.Max a oferit cadouri și carduri speciale de reducere în farmacii
  • Am dăruit 80 pachete cadou pentru vârstnici, care au conținut cozonac, alimente de sărbătoarea și cafea
  • Au fost livrate peste 50 pachete generoase cu alimente pentru vârstnicii cu venituri reduse

Mai mult, grija noastră a fost îndreptată și către căminele de bătrâni din București, Constanța, Pitești, Târgoviște și Râmnicu Vâlcea, acolo unde peste 600 de bunici s-au bucurat de activități specifice, dar și de daruri.

Munca echipei noastre de voluntari continuă în fiecare zi. Suntem alături de vârstnicii singuri, oferindu-le sprijin personalizat, dar și un prieten care să îi asculte și să îi însoțească. Te poți alătura echipelor de voluntari aici sau poți face o donație către cauza noastră.

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA