După un an de izolare, vestește primăvara vârstnicilor din cămine!

Pandemia ne-a ținut departe de bunicii din cămine. După aproape un an în care am fost alături de ei doar prin telefon sau prin darurile și echipamentele medicale pe care le-am trimis, ne întoarcem în condiții de maximă siguranță în căminele de bătrâni din București, Constanța, Pitești, Târgoviște și Râmnicu Vâlcea. Ne e tare dor de ei!

Aproape 700 de bunici așteaptă cu sufletul la gură să ne reîntoarcem și să reîncepem jocurile, atelierele sau activitățile sociale. La fel de nerăbdători sunt și voluntarii Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor.

În preajma zilei de 1 martie ne-am propus să îi bucurăm cu o mică surpriză: un mărtișor, o floare și un mic dar dulce. Ne-am gândit să le oferim din partea ta, sub forma unui mărțisor-felicitare cu numele tău. Gestul tău le va arăta bunicilor că prietenii Niciodată Singur nu i-au uitat!

Alege câte mărțișoare dorești să oferi

Alege suma pe care vrei să o transformi în mărțișoare pentru bunicii din căminele de bătrâni. De asemenea, poți dărui și un mic dar dulce de mărțișor pentru unul vârstnic sau poți alege să susții campania cu orice sumă, pentru a putea vesti primăvara cât mai multor bunici. Avem aproape 700 de mărțișoare și cadouri de dăruit. După apăsarea butonului, vei fi redirecționat către platforma de plăți MobilPay pentru a face plata în siguranță cu cardul.

Voluntarii noștri vor semna felicitarea-mărțișor cu numele tău și o vor oferi până pe data de 8 martie vârstnicilor din cămine, alături de urările tale. Îți mulțumim pentru gestul tău!

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA