Cât de mult ne-ai ajutat în 2021

Bunătatea donatorilor, sponsorilor și voluntarilor Niciodată Singur le oferă vârstnicilor singuri certitudinea că cineva drag este alături de ei.

Anul 2021 a avut multe valuri. De pandemie, de bucurie a revederii în cea mai frumoasă excursie de vară, de tristețe a pierderii unora dintre bunicii noștri dragi. Am trecut Pandemia Singurătății împreună. Pentru că asta face o familie, chiar și una de împrumut. Fără căldura celor care ne susțin, această familie nu ar exista. Am fost din ce în ce mai mulți și mai prezenți în viața celor 250 de vârstnici care locuiesc singuri și a altor 600 din căminele de bătrâni. Și, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, vom continua să fim.  

Mulțumim celor care ne-au ajutat să fim o prezență obișnuită în viața seniorilor singuri. Să fim mai mult decât un sprijin ocazional, să le fim prieteni și familie. Am publicat Raportul de activitate al organizației pe anul 2021 pentru a vedea cât de mult contează sprijinul primit. 

Singurătatea arată și se simte ca un deșert.” Este unul dintre răspunsurile care ne-au făcut să înțelegem mai bine nu doar ce este, ci cum se simte singurătatea. În 2021 am realizat cel mai amplu studiu național pe această temă din România, care ne-a arătat că jumătate din vârstnici nu beneficiază de sprijin din partea apropiaților sau comunității, mai mult de o treime nu au cu cine să schimbe o vorbă sau pe cine să se bazeze la nevoie, iar 1 din 4 vârstnici din mediul urban se confruntă cu un grad extrem de singurătate. 

Anul 2022 va fi despre a ne întâlni și a ne îmbrățișa mai mult. Vom ajunge în trei orașe noi și vom organiza mai multe activități cu prezență fizică.

Mulțumim familiei Niciodată Singur care crede cu tărie că orice vârstă merită trăită cu demnitate.  

Dacă vrei să le oferi bunicilor singuri dragostea ta, o poți face oricând! Te poți alătura echipelor de voluntari aici sau poți face o donație către cauza noastră. Iar dacă ai o companie poți redirecționa gratuit 20% din impozitul pe venit sau profit, oricând în timpul anului.  

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA