Paștele Niciodată Singur 2022

De Paște, ne-am putut îmbrățișa din nou!

După doi ani grei, în care întâlnirile au fost limitate de pandemie, anul acesta ne-am putut bucura din nou de veselia și căldura meselor împreună, în familia Niciodată Singur.

Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor a invitat la restaurant 146 de bunici singuri din București, Cluj, Ploiești, Pitești, Constanța, Iași și Brăila și a organizat pentru ei o sărbătoare ca în cele mai bune vremuri.

La București, aproape 90 de seniori singuri și 50 de voluntari au avut parte de o petrecere cu dans, cântec și ședințe foto.

Zecile de mesaje de mulțumire și chipurile fericite ne-au arătat, încă o dată, câtă nevoie au vârstnicii de a fi scoși din izolarea casei. Pentru cei mai mulți dintre ei, aceasta a fost prima ieșire de acest fel, după ridicarea restricțiilor impuse de pandemie. Conform studiului național, realizat de Kantar România pentru Asociația Niciodată Singur, în 2021, mai mult de 60% dintre vârstnicii singuri ai României petrec o zi obișnuită în casă. Iar pandemia de Covid 19 a adâncit sentimentul de singurătate la toate categoriile de vârstă.

Bucuria de a fi în comunitate, de a ieși din casă, de a socializa, se vede în fiecare imagine surprinsă la mesele noastre de sărbătoare.

Cu sprijinul farmaciilor Dr.Max, al voluntarilor și donatorilor, am schimbat izolarea cu pașii de dans și am readus zâmbetul larg și veselia pe chipurile bunicilor noștri.

Am livrat 29 mese calde cu bucate tradiționale de Paște la domiciliul vârstnicilor singuri care, din motive de sănătate, nu pot ieși din casă.

Au fost livrate peste 90 pachete cu alimente pentru vârstnicii cu venituri reduse, fiecare cu o valoare de 150 lei

Mai mult, cu ajutorul sponsorilor și a donatorilor, grija noastră a fost îndreptată și către căminele de bătrâni din București, Cluj, Constanța, Pitești, Târgoviște și Râmnicu Vâlcea, unde echipele de voluntari au oferit 560 de cadouri de Paște.

Suntem alături de vârstnicii singuri în fiecare zi, oferindu-le sprijin personalizat și mai ales prietenia noastră. Te așteptăm în continuare alături de noi, te poți înscrie ca voluntar sau poți face o donație către cauza noastră.
  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA